Vlakke boxsprings | Slaap heerlijk op een boxspring

Op een boxspring kun je genieten van een geweldige nachtrust. Bij Berden Slapen hebben we een grote collectie aan vlakke boxsprings. Wil je een passend hoofdbord en een gestoffeerd matras erbij? Wij helpen je graag met het maken van keuzes, want de mogelijkheden zijn eindeloos. In ons uitgebreide assortiment kun je onder andere Auping boxsprings en Avek boxsprings vinden.

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boxsprings met vlakke bodem

Een vlakke boxspring, ook wel een niet-verstelbare boxspring, is een bed dat bestaat uit meerdere lagen. Vaak bestaat deze uit drie lagen: een bodem, een matras en een topper. De lagen zorgen voor een luxe slaapcomfort en bieden jouw lichaam de meest ideale ondersteuning. Een boxspringbodem geeft ook een optimale ventilatie, waardoor je altijd fris wakker kunt worden. Een ander voordeel van een boxspring is dat je de drie lagen naar wens kunt samenstellen. Heb je zelf al een comfortabele topper? Dan hoef je alleen nog maar een prachtige bedbodem en een comfortabel matras uit te kiezen.

Laat je adviseren door onze slaapexperts

Heb je hulp nodig van een van onze slaapexperts om jouw eigen boxspring samen te stellen? Onze slaapexperts staan graag voor jou klaar. We hebben slaapafdelingen in onze filialen in Blerick, Heerlen en Sittard waar zij jou graag van passend advies voorzien. De slaapexperts van Berden zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen. Zij kunnen jou helpen bij de zoektocht naar een geweldige nachtrust. Heb je vragen over een van onze vlakke boxsprings of wil je een afspraak maken met een van de experts? Neem dan contact met ons op.

All in House Service bij Berden Slapen

Heb je jouw perfecte vlakke boxspring gevonden? Je wilt hier natuurlijk ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Wij raden jou de All in House Service aan. Je krijgt dan 7 jaar vlekkengarantie en constructieve service op het hoofdbord, voetbord en de ombouw van jouw boxspring. Lees meer over de voorwaarden op onze All in House Service pagina of informeer bij een van onze slaapexperts.

Koop een vlakke boxspring bij Berden Slapen

De slaapspecialisten van Berden vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van een boxsprings. Bij Berden Slapen krijg je altijd het juiste advies om de juiste boxspring te kiezen die bij jou past. Het is altijd mogelijk om online een vrijblijvende offerte aan te vragen van een van onze boxsprings. Bezoek ook eens een van onze winkels en laat je inspireren door onze slaapexperts.
^