Auping Tone boxspring

Een slanke en eigentijdse boxspring - de Auping Tone

  • Voorzien van een zacht en stijlvol hoofdbord
  • Geniet van een heerlijke nachtrust op het comfortabele 5-zone matras en het luxe topmatras
  • Voorzie je boxspring van een Smart Base voor extra comfort

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:

Bed 200 x 160cm

Bedbodem vlak

Matras Revive

Niet wasbare tijk

Hoofdbord Tone

€ 2.935,00
Vanaf € 2.935,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Tone boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Tone boxspring

De Auping Tone is een mooie boxspring met een kleurrijk karakter. De boxspring heeft een slanke en eigentijdse vormgeving.

De slanke en moderne Tone boxspring

De Tone boxspring is een ranke, moderne boxspring. De boxspring heeft een stalen frame met ronde poten dat in 5 kleuren uit te voeren is. Hiermee kan je de Tone op de rest van jouw slaapkamer afstemmen. Het zwevende, zachte hoofdbord (100 cm) past perfect bij het slanke design. De boxspring is te bekleden met 3 stoffen in verschillende kleuren.

Ongekend slaapcomfort

Op de Auping Tone boxspring slaap je heerlijk dankzij het 5-zone matras gecombineerd met de luxe topper. Het matras is te voorzien van verschillende hardheden, waardoor je jouw eigen comfort kan kiezen.

Artikelnummer318405
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^