Kreamat Pan boxspring

De Kreamat Pan is dé nieuwe boxspring en een prachtige toevoeging!

  • Met unieke schoudertechniek
  • Minimalistisch en verfijnd design
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Informeer naar de mogelijkheden en de prijs!

€ 0,00
Vanaf € 4.749,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kreamat Pan boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Goed slapen begint met een boxpsring van Kreamat. De Kreamat Pan boxspring heeft een modern design en kenmerkt zich door de unieke schoudertechniek van Kreamat, die optimaal comfort biedt. De matras bestaat uit verschillende comfortzones. Zo kunnen uw schouders iets dieper wegzakken dan de ruggenwervel zodat uw lichaam perfect wordt ondersteund en in een rechte lijn blijft.

De Kreamat Pan boxspring

De Pan boxspring is verkrijgbaar in diverse afmetingen en met een hoofdbord in verschillende uitvoeringen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw favoriet? Neem dan contact met ons op!

Artikelnummer320179
Kreamat

Kreamat

Al langer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Kreamat in België unieke karaktervolle designs van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het uitgangspunt is steevast het menselijk lichaam. Het doel van Kreamat is de consument een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen.

^