Buitenverlichting | Breng sfeer in je tuin

Buitenverlichting is een essentieel onderdeel van elk huis. Het verlicht de omgeving en biedt extra veiligheid.

nieuwe website nieuwe website
Wandlampen buiten

Wandlampen buiten

Hanglampen buiten

Hanglampen buiten

Sokkellampen

Sokkellampen

Vloerlampen buiten

Vloerlampen buiten

Tafellampen buiten

Tafellampen buiten

Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Of je nu je tuin, oprit of balkon wilt verlichten, de juiste buitenverlichting maakt het verschil! Berden Wonen heeft met zorg de collectie buitenverlichting samengesteld. Dat bestaat uit een breed scala aan buitenverlichting, zoals onder andere sokkels, hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. We hebben zowel klassieke als moderne buitenverlichting in verschillende stijlen en uitvoeringen.

Design buitenverlichting

Design buitenverlichting kan een stijlvolle en praktische manier zijn om je buitenruimte te verlichten. Of het nu gaat om je tuin, overkapping, balkon of dakterras. Voor iedere buitenruimte kun je bij Berden Wonen een geschikte lamp vinden. Van hanglampen tot een geweldige plafondlamp of sfeervolle wandlampen, wij hebben het allemaal bij Berden Wonen. Alle bekende design merken zijn vertegenwoordigd, zoals Louis Poulsen, HAY, Brokis en Martinelli Luce.

Tuinverlichting LED

Door middel van LED verlichting kun je jarenlang genieten van je favoriete design buitenlamp. Met de juiste armaturen in je tuin, op het balkon of op het dakterras, kun je uren genieten van je eigen plekje in de buitenlucht. Een LED lamp verbruikt 80% minder stroom dan een gloeilamp of halogeenlamp. Tevens heeft LED een veel langere levensduur dan een traditionele lamp. Dit maakt een LED lamp duurzamer dan een halogeenlamp of een gloeilamp. In het assortiment van Berden Wonen vind je voldoende LED buitenlampen, hierdoor vind je altijd een lamp die bij je past.

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met sensoren zijn uitermate handig wanneer je in de avond thuis komt. De lamp gaat aan wanneer de sensor beweging detecteert. Hierdoor is de lamp duurzaam, omdat je niet gedurende de avond wanneer je weg bent, de lamp continu hoeft te laten branden. Dit scheelt enorm op de energie rekening. Eveneens is het een veiligheidsfactor voor je huis. Wanneer ongenodigde gasten zich om je huis bevinden en in het bereik van de sensoren komen, springt de lamp automatisch aan. Hierdoor worden in vele gevallen deze gasten opgeschrikt!

Design buitenverlichting kopen bij Berden Wonen

Design buitenverlichting koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je de specifieke buitenlamp kunt vinden. Weet je precies welke buitenlamp het beste in jouw tuin, balkon of dakterras past? Bestel de gewenste buitenlamp dan gemakkelijk online.

^