Plafondlampen buiten | buitengewoon functioneel

Met plafondlampen voor buiten kun je op een prachtige manier je tuin of terras verlichten. Ze zijn stijlvol en functioneel. Deze buitenlampen passen bij de voordeur, op je veranda of onder je overkapping. Onze collectie plafondlampen voor buiten bestaat uit verschillende modellen van diverse top design merken. Zo vind je onder andere plafondlampen voor buiten van Louis Poulsen in ons assortiment.

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Plafondlampen voor iedere stijl!

Tal van stijlen kun je terugvinden in het interieur, dit is in een buitenruimte niet anders. Daarom zijn er voor ieder stijl ook één of meerdere bijpassende plafondlampen. Houd je van modern? Of liever van een simplistische lamp? Geen probleem, in het assortiment van Berden Wonen vind je altijd iets wat bij jou past. Laat je informeren door een van onze interieuradviseurs!

Buitenlamp voor het plafond met sensor

Wanneer je een plafondlamp met sensor onder de carport plaatst is dit een ideale oplossing. De lamp springt automatisch aan wanneer de sensor beweging detecteert. Kom je 's avonds thuis met de auto of fiets? Dan springt de lamp automatisch aan, dit is ideaal want niets is vervelender dan thuiskomen in het donker. Daarbij is het voor de energierekening ook ideaal, de lamp hoeft alleen het noodzakelijke te branden waardoor er energie wordt bespaard.

Advies over design plafondlampen voor buiten

Verlichting uitzoeken is zeer lastig, vooral als het gaat om buitenverlichting. Hier komen toch andere zaken bij kijken dan bij binnenverlichting. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste buitenarmatuur. Om inspiratie op te doen, kun je onze inspiratie pagina bekijken!

Design plafondlamp voor buiten kopen bij Berden Wonen

Een design plafondlamp voor buiten koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete plafondlamp bekijken en laat je adviseren over de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze voor een design plafondlamp voor buiten.

Ben je er uit welke plafondlamp voor buiten bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^