Sokkellampen | functionele en bijzondere tuinverlichting

Een sokkellamp creëert diepte en sfeer in je tuin. Daarbij zijn sokkellampen ideaal om naast een voetpaadje in je tuin te plaatsen. Het verlicht het paadje, maar geeft ook een extra dimensie aan de sfeer in je tuin. Sokkellampen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar, van lage sokkellampen tot middel en hoge lampen. Hierdoor is er voor iedereen een passende sokkellamp te vinden. Diverse design merken zijn vertegenwoordigd met ieder hun eigen modellen. Je vindt onder andere tuinsokkels van Louis Poulsen in onze collectie.

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Hoe voeg ik een sokkellamp toe in mijn tuin?

Sokkellampen kunnen langs een loop paadje in je tuin geplaatst worden. Dit is heel mooi wanneer je paadje sierlijk en zwierend door je tuin loopt, maar ook wanneer je een recht looppad hebt. Met een zeer moderne en strakke design sokkellamp kun je een speciaal effect in de tuin creëren.

Mocht je een kleine tuin hebben waar geen looppaadjes zijn, dan kun je alsnog een sokkellamp plaatsen! Hierdoor lijkt je tuin namelijk groter. Aan beide zijden van een oprit zijn sokkellampen een geweldige uitkomst. Wanneer je aan komt rijden op een verlichte oprit geeft dit toch altijd een speciaal en luxueus gevoel.

Tuinsokkels kun je dus op verschillende manieren inzetten in je tuin of buitenruimte. Tevens bieden ze voor verschillende licht vragen een ideale en luxe oplossing in je tuin.

Voor iedere tuinstijl een passende tuinsokkel

Net zoals er verschillende woonstijlen zijn, heb je natuurlijk ook tal van tuinstijlen. Bij Berden Wonen vind je bij deze verschillende tuinstijlen altijd een geweldige design sokkel. Van modern en strak tot de bekende en herkenbare klassiekers, deze stijlen zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Ook wanneer je voor futuristisch kiest, heb je tal van mogelijkheden. De verschillende modellen zijn in verschillende kleuren leverbaar, waardoor je jouw kleurkeuze in je tuin kunt doorvoeren.

Advies over design sokkellampen

Verlichting uitzoeken is zeer lastig. Vooral als het gaat om buitenverlichting. Hier komen toch andere zaken bij kijken dan bij binnenverlichting. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen over de diverse buitenarmaturen. Voor inspiratie kun je onze inspiratie pagina bekijken!

Design sokkellampen kopen bij Berden Wonen

Een design sokkellamp koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete sokkellamp voor buiten bekijken en laat je adviseren naar de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze voor een design sokkellamp.

Ben je er uit welke sokkellamp bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^