Tafellampen buiten | oplaadbaar en verplaatsbaar

Een heerlijke zomerse avond genieten in je eigen tuin. Het wordt nog beter, met een tafellamp voor buiten. Bij Berden Wonen vind je een uitgebreid assortiment design tafellampen voor buiten. Je vindt modellen van diverse top design merken. Zo zijn onder andere HAY tafellampen en Brokis tafellampen terug te vinden in de collectie. De collectie is met grote zorg samengesteld. Maak je buiten zithoek af met een design tafellamp!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor iedere tuinstijl de juiste design tafellamp

Jij hebt een geweldige zithoek in je eigen tuin of onder de overkapping. Een design tuintafel en tuinstoelen die precies passen bij jouw relax wensen. Je wilt natuurlijk ook in de avonduren genieten, passend bij jouw stijl! Daarom vind je bij Berden Wonen voor iedere tuinstijl passende tafellampen voor buiten.

Zo vind je onder andere moderne en strakke tafellampen. Maar ook tafellampen voor buiten met een speels uiterlijk, welke zijn afgeleid van natuurlijke elementen. Houd je liever van ware klassiekers die een echte eyecatcher zijn? Deze modellen kun je ook in ons assortiment vinden. Bekijk onze collectie tafellampen voor buiten en laat je verrassen.

Oplaadbare tafellamp voor buiten

Niets is vervelender dan een tafellamp met zo’n vervelend snoer. Het snoer ligt vaak in de weg op tafel of het snoer is niet lang genoeg om bij het stopcontact te komen. Daarom hebben wij verschillende portable lampen in onze collectie. Zij zijn natuurlijk uitermate praktisch, maar niet alleen door hun lichtfunctie. Doordat ze oplaadbaar zijn door middel van USB, kun je de lamp altijd op de gewenste plaats neerzetten. Je hebt geen last van vervelende snoeren op tafel of een stopcontact dat te ver weg ligt.

Doordat de lamp portable is, heeft hij niet één specifieke functie. Je kunt een tafellamp voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt hem gebruiken als extra licht wanneer je buiten zit, op de tafel omdat je nog een boek wilt lezen of om een spelletje te doen. Tevens kun je een tafellamp gebruiken als sfeerlicht in een hoek van de overkapping. Het zijn ideale lampen wanneer je een armatuur voor verschillende doeleinden wilt inzetten.

Advies over design tafellampen voor buiten

Verlichting uitzoeken is zeer lastig. Vooral als het gaat om buitenverlichting. Hier komen andere zaken bij kijken dan bij binnenverlichting. Onze interieuradviseurs helpen je graag, je bent van harte welkom in een van onze showrooms. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratie pagina!

Design tafellampen voor buiten kopen bij Berden Wonen

Een design tafellamp voor buiten koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete tafellamp bekijken en laat je adviseren naar de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze voor een design tafellamp voor buiten.

Ben je er uit welke tafellamp voor buiten bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^