Vloerlampen buiten | creëer sfeer in iedere hoek

Design vloerlampen voor buiten voegen veel sfeer toe aan je tuin, dakterras of veranda. Door vloerlampen toe te voegen, wordt er meer sfeer gecreëerd voor een gezellige en sfeervolle avond in je eigen omgeving. Zo kun je met je gezin of vrienden van heerlijke lange zomeravonden genieten. Bij Berden Wonen vind je diverse design vloerlampen voor buiten. De bekende design merken met ieder hun eigen top modellen zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Je vind onder andere de merken Brokis en Martinelli Luce terug in het assortiment.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor iedere stijl een buiten vloerlamp

Er zijn veel verschillende soorten vloerlampen voor buiten verkrijgbaar. Zo vind je strakke en moderne vloerlampen maar ook de traditionele klassiekers zijn vertegenwoordigd. Hierdoor kun je altijd een stijlvolle staande lamp voor buiten kiezen die perfect aansluit op jouw design tuinmeubilair.

Er zijn verschillende modellen en stijlen. Bij veel modellen kun je uit verschillende materialen en kleuren kiezen. Zo kun je voor jezelf een eigen vloerlamp voor buiten samenstellen. Je buitenlamp past dan helemaal bij jouw buitenstijl.

Verschillende weersomstandigheden

Doordat de staande buitenlampen in weer en wind staan, is niet iedere vloerlamp geschikt als buitenlamp. Het is belangrijk om hierop te letten bij het aanschaffen van jouw geliefde staande lamp. Buitenlampen zijn zo ontworpen dat zij tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Hierdoor kunnen zij ook jaren mee en kunnen ze geweldig pronken in jouw tuin!

Buitenlampen zijn praktisch en sfeervol

Buitenlampen zorgen voor sfeer in de tuin. Zij stralen niet alleen licht uit, maar creëren ook een gezellige sfeer. Je kunt bepaalde elementen extra belichten waardoor het geniet van extra aandacht. Daarbij hebben zij ook een praktische functie, ze verlichten je huis wanneer je thuis komt! Het is altijd fijn wanneer je ‘s avonds thuiskomt dat er verlichting is. Wanneer je vloerlampen op de juiste plek plaatst, verlichten ze je looproute, waardoor je veilig je huis binnen kunt gaan. Goede buitenlampen mogen niet ontbreken in jouw tuin of op je terras.

Advies over design staande buitenlampen

Verlichting uitzoeken is zeer lastig. Vooral als het gaat om buitenverlichting. Hier komen toch andere zaken bij kijken dan bij binnenverlichting. Onze interieuradviseurs beantwoorden graag je vragen over de diverse buitenarmaturen. Bezoek een van onze woonwinkels of laat je inspireren op onze inspiratie pagina!

Design vloerlampen voor buiten kopen bij Berden Wonen

Een design vloerlamp voor buiten koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete staande buitenlamp bekijken en laat je adviseren over de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze voor een design vloerlamp voor buiten.

Ben je er uit welke vloerlamp voor buiten bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^