Brokis Bonbori lamp

De Bonbori lamp geeft een prachtige sfeer af.

  • Als indoor en outdoorvariant
  • Geïnspireerd op Japanse papieren lantaarns
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

€ 1.798,00
Vanaf € 1.798,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Bonbori lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brokis Bonbori lamp

Design: Fumie Shibata

Bonbori is een collectie lampen met zowel binnen- als buitenvarianten. De lamp is geïnspireerd op traditionele papieren lantaarns die in Japan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Het woord Bonbori omschrijft het zachte licht dat uit een besneeuwde grot komt. Het vakkundige handgeblazen glas creëeren een warme en magische sfeer.

Afmetingen:

Klein 418X280

Groot 798x370

Artikelnummer328048
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^