Martinelli Luce Cyborg outdoor lamp

De Martinelli Cyborg outdoor met een futuristisch design.

  • Beschermd tegen zwaardere weersomstandigheden
  • Vast te zetten met haringen tegen de wind
  • Geschikt als gangpaden verlichting

€ 750,00
Vanaf € 750,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Cyborg outdoor lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De perfecte lamp om te gebruiken op je terras of in je tuin. De lamp wordt regelmatig gebruikt om gangpaden te verlichten maar is ook geschikt om andere delen van de tuin te verlichten zoals bij een zwembad.

Ook is de lamp goed ontworpen tegen slecht weer, de lamp kan namelijk tegen regen. Verder kun je de lamp nog vast zetten met haringen tegen hevige wind. De lamp heeft aan de bovenzijde een aan en uit sensor, hiermee kun je de lamp aan en uitzetten door er met je hand de bovenzijde van de lamp aan te raken.

Afmetingen:

Ø40/H61

Artikelnummer331843
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^