Louis Poulsen AJ Eklipta outdoor lamp

Verlicht je tuin of terras op met de AJ Eklipta lamp!

  • Tijdloos design van Arne Jacobs voor Louis Poulsen
  • Bruikbaar als plafond- of wandlamp
  • Geeft gediffuseerd licht

€ 450,00
Vanaf € 450,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Louis Poulsen AJ Eklipta outdoor lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Louis Poulsen AJ Eklipta outdoor lamp

De AJ Eklipta outdoor lamp is een klassiek ontwerp. De lamp werd al in 1956 ontworpen door Arne Jacobs en wordt tegenwoordig nog wereldwijd toegepast in diverse interieurs en exterieurs.

De armatuur verspreidt het licht op een aangename, zachte manier. Het ontwerp zorgt ervoor dat het licht op een gelijkmatige manier wordt verdeelt over het oppervlakte. Het is mogelijk om de AJ Eklipta te gebruiken als wand- of plafondlamp.

Artikelnummer332018
Louis Poulsen

Louis Poulsen

In de verlichtingswereld kun je niet ontkomen aan de naam Louis Poulsen. Het merk heeft een nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton. Hierdoor heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische verlichting.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

De Deense ontwerper Arne Jacobsen is een van de meest invloedrijke personen in de Deense designgeschiedenis. Vanaf het allereerste begin was Arne Jacobsen zijn tijd ver vooruit en vormden zijn ontwerpen het landschap van Deens design. Zijn werk omvat visionaire meubelontwerpen zoals The Egg fauteuil en de Series 7 stoelen.

^