Pastoe Plato bureau

Het Pastoe Plato bureau heeft een karakteristiek design

  • Praktisch bureau met ingetogen vormgeving
  • Mooi contrast tussen de materialen
  • U heeft de keuze uit twee varianten
  • Optioneel verkrijgbaar met schrijfvlak en opbergvak

€ 895,00
Vanaf € 895,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe Plato bureau
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design Studio Pastoe, 2018

Het Pastoe Plato is een klein bureau met een ingetogen vormgeving. Het bureau kunt u uitbreiden met een schrijfvlak en opbergvak aan de rechterkant om het werken zo praktisch mogelijk te maken. Het Plato bureau is niet alleen handig, maar heeft ook een mooi huiselijk design.

Het bureau Plato samenstellen

Het bureau is verkrijgbaar in twee varianten, de X01 en X02. Beide zijn voorzien van een metalen onderstel met zwarte poedercoating. Het tafelblad is vervaardigd uit houtfineer, waarbij u de keuze heeft uit walnoot of eiken. Variant X02 is voorzien van een schrijfvlak en opbergvak. Deze zijn beide vervaardigd uit eikenhout en gemonteerd aan de rechterkant. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Pastoe Plato bureau samen stellen!

Afmetingen (BxDxH)

108 x 45 x 74 cm

Artikelnummer300448
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

^