Cassina

  Cassina staat al decennia lang bekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een schitterende collectie opgebouwd met topontwerpen van de beste designers. Wat dacht u van de LC collectie van Le Corbusier, Jeanneret en Perriand. Of designklassiekers zoals de Red and Blue Chair van Gerrit T. Rietveld?

  Daarnaast weet Cassina ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen, kleuren en toepassingen op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen. Ontwerpers krijgen alle ruimte om te experimenten op het gebied van stijl en materialen. Cassina slaagt er daarbij in om deze stukken te presenteren als juweeltjes die perfect passen bij de rest van de collectie.

  Snel in huis!

  Nu ook bij ons uit voorraad leverbaar; de Hola eetkamerstoel, LC2 fauteuilLC4 fauteuil en Maralunga bank

  194 gevonden artikelen

  194 gevonden artikelen

  Vernieuwde Cassina-studio!

  In onze winkel in Sittard hebben we onze Cassina-studio vernieuwd en uitgebreid. We hebben hier veel modellen ten toongesteld, zoals de bekende LC-serie, maar ook onder andere de prachtige Utrecht fauteuils, Otto en Maralunga banken. Breng een bezoek aan onze winkel en laat u inspireren door het prachtige Italiaanse design!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn