Cassina Hola 367/369 stoel

De 367/ 369 Hola Chair is een comfortabele stoel die zowel in huis als op kantoor gebruikt kan worden!

  • De Hola: 367 met armleuningen en 369 zonder armleuningen
  • Vekrijgbaar in stof & leer

€ 1.022,00
Vanaf € 1.022,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Hola 367/369 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina Hola 367/369 stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Hannes Wettstein ontwierp in 2003 de eetkamerstoel 367 Hola Chair. Deze stoel heeft een fraai design en de gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt de stoel ook zeer geschikt als vergaderstoel. De stoel is zowel met als zonder armleuningen leverbaar. De stoel met armleuningen is de 367 Hola Chair. De bekleding van deze stoelen is volledig afneembaar dankzij een rits. U kunt kiezen uit verschillende stof- en leersoorten om de stoel te bekleden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

• 367; met armen: 52 x 55 x 79 cm

• 369; zonder armen: 46 x 55 x 79 cm

Artikelnummer268297
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^