De familie Berden

  Een grote familie, dat is Berden Mode, Wonen & meer. Berden is een familiebedrijf met al bijna 120 jaar ervaring. Ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt van eenmanszaak naar warenhuisketen, is "familiegevoel" nog altijd de kernwaarde. Dit familiegevoel stroomt door het hele bedrijf. Samen met haar werknemers is Berden een grote familie, maar daar stop het niet bij. Ook dragen diverse meubelen en merken diezelfde kernwaarde. We vertellen je er graag meer over. 

  De familie Berden


  Leolux Bellice bankDesignmeubels voor een grote familie

  Niet voor iedereen is bloedverwantschap familie, je kunt je familie ook zelf uitzoeken. Denk aan familie in de vorm van een fijne vriendschap of hechte collega's. Bij een grote familie horen natuurlijk meubelen die voorzien in gemak voor iedereen. Het mooie aan een grote familie hebben, is dat je veel met elkaar kunt delen. Als we samenkomen, willen we dan ook dat er plek is voor iedereen. Hiervoor kun je natuurlijk terecht bij Berden. Met ons grote assortiment aan meubelen, van grote hoekbanken tot lange eettafels, brengen wij jouw familie samen.

  Benieuwd naar onze meubelen voor jouw grote familie? 
  ▶ Bekijk hier de vele grote banken en eettafels.


  Het familiegevoel van onze designmerkenHet familiegevoel van onze designmerken

  Net als Berden zijn er diverse designmerken die hetzelfde familiegevoel uitdragen als Berden.

  Sommige merken zijn net als Berden een familiebedrijf, waar al meerdere generaties actief zijn, maar er zijn ook merken die op een andere manier dit familiegevoel uitdragen. Het schept een band tussen het merk en Berden.

  Een trouwe vriendschap of zelfs een niet bloedverwante familie, omdat je aan dezelfde waarden hecht. 

  Nieuwsgierig geworden naar deze merken? 
  ▶ Lees hier hoe de merken dit familiegevoel uitdragen.


  Familie in de vorm van meubelseries 

  Het familiegevoel gaat nog een stukje verder. Niet alleen dragen diverse merken het familiegevoel uit door het feit dat ze een familiebedrijf zijn, maar zo zijn er ook meubelseries die als het ware één grote familie zijn. Van banken, eetkamerstoelen, fauteuils en zelfs bedden met dezelfde naam en in hetzelfde design. Zo kun je je gehele interieur op elkaar afstemmen met de meubelen van jouw favoriete serie. 

  Wil je meer informatie over de meubelseries? 
  ▶ Bekijk de meubelfamilies hier.

  Meubel series


  De Berden-familie

  Naast de designmerken met dezelfde kernwaarde en medewerkers die werken bij het familiebedrijf, wil Berden ook dat klanten zich onderdeel voelen van de familie. Klanten moeten zich welkom voelen door de manier waarop zij door Berden benaderd worden. Zo hebben we een grote, vaste klantenkring die wij steeds blijven uitbreiden. Om een goed beeld te krijgen van wie wij zijn en waar Berden nog meer voor staat, willen wij je graag kennis laten maken met Berden. Want er is nog zóveel wat je niet weet over onze grote Berden-familie!

  familie Berden 2

  Ben je benieuwd naar wie wij zijn? 
  ▶ Ontdek hier alles over de Berden-familie.


  Liever direct contact met onze interieurstylisten opnemen?
  ▶ Lees hier over advies op maat en hoe je dit kunt aanvragen.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn