Genieten in eigen tuin met de tuinmeubelen van Berden wonen!


  Het voorjaar is weer van start gegaan! Het is de tijd om heerlijk buiten in de tuin te zijn. Of u nu lekker wilt relaxen in het zonnetje, buiten wil tafelen of een tuinfeestje wilt met vrienden. Daar kunnen natuurlijk de meest prachtige design tuinmeubelen niet bij ontbreken. We hebben de mooiste uit onze collectie voor u op een rijtje gezet.

  Label Hidde outdoor

   Bekijk nu onze collectie tuinmeubelen online. 
  Loungesets
  Tuinbanken
  Tuintafels
  Tuinstoelen
  Parasols


  Gezellig samen buiten eten
  Het is natuurlijk heerlijk om samen buiten te eten met familie en vrienden als het zomerse weer eraan komt. De moderne Joli Wire tafel is hier ideaal voor. De Joli Marguerite stoel staat perfect bij deze eettafel, die maakt uw zithoek compleet.

  Als u vaak gasten ontvangt, is de Extremis Marina Combi tafel ook zeer geschikt. De tafel heeft een bijzonder design door een picknicktafel te combineren met een gewone tafel met stoelen. Zo kunt u zelf unieke samenstellingen creëren.

  Extremis Marina Combi tafel


  Een feestje in uw tuin
  De zomer van 2021 zal in het teken staan van bescheiden feestjes. Het is daarom een geschikt moment om uw tuin klaar voor de zomer te maken. Een echte eyecatcher is de Extremis Hopper Picnic tuintafel, een moderne draai op de picknick tafel. Het is de perfecte tafel voor lange, gezellige zomeravonden. De Extremis Abachus tafel is ook een unieke tafel die zeer geschikt is voor feestjes, borrels en andere gelegenheden. Door de leunarmen profiteer je van extra comfort als je aan deze tafel staat! OFYR Classic bbq

  Een barbecue is natuurlijk ook heel erg belangrijk in een tuin. De OFYR Classic bbq is niet alleen een praktisch, maar ook zeer stijlvol. De barbecue staat ook perfect in de tuin of op een chic terras.

  Extremis Hopper Picnic tuintafel


  Multifunctionele tuinmeubels
  We hebben ook tuinmeubelen in ons assortiment, die bekend staan om hun multifunctionaliteit. Een buitenbank waar u het hele jaar door van kunt genieten, is de Extremis Walrus bank. Doordat deze moderne tuinbank gemaakt is van stevig dekzeil materiaal, is hij weersbestendig. De kussens kunt u losritsen en verbergen in het opbergvak in de rug van de Walrus bank.

  Bovendien is de Extremis Sol+Luna bank ook een zeer multifunctioneel tuinmeubel. Wil je een dagje luieren in de zon of wil je gezellig met je vrienden op de bank zitten? Het kan allebei op de Sol+Luna. Hij is inzetbaar als ligbed, maar ook als driepersoonsbank.

  De Extremis Gargantua tuinset is ook een breed inzetbaar tuinmeubel. De banken zijn in hoogte verstelbaar, wat de tafel geschikt maakt voor zowel volwassenen en kinderen. Als het een zonnige dag is, is de Extremis Acacia outdoor parasol zeer geschikt. Het is een parasol die gericht moet worden naar de zon. De parasol heeft een relatief klein oppervlakte, maar is net zo effectief als een groot exemplaar.

  Extremis Sol+Luna bank


  Heerlijk bijkomen in de tuin
  Een goede manier om te relaxen is in de B&B Italia Canasta ’13 outdoor daybed. Dit tuinmeubel ligt niet alleen lekker, maar is een echte blikvanger in uw tuin. Nog een fraai design van B&B Italia is de Husk Outdoor fauteuil. De Husk Outdoor fauteuil heeft zachte kussens, waar u comfortabel in kunt zitten.

  Tot slot presenteert Label met trots een nieuwe fauteuil die zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt, de nieuwe Label Hidde Outdoor. Een hangmat constructie zorgt voor een heerlijk zitcomfort en deze Hidde heeft een makkelijk uitneembaar kussen. Mocht hij toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog.

  Label Hidde Outdoor fauteuil


  Onze tuinmeubelen collectie is online only m.u.v. de Extremis Hopper Picnic tuintafel. Deze is te bewonderen bij Berden wonen in Venlo. 

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn