Designdates bij Berden wonen

  Plan nu een afspraak met een van onze deskundige interieuradviseurs! 

  Designdates

  Designdates om uw interieurliefde aan te wakkeren. In een persoonlijke en veilige setting is het goed ideeën opdoen tijdens de oktober woonmaand.

  Onze interieuradviseurs staan in onze woonwinkels klaar om u te voorzien van een persoonlijk en deskundig interieuradvies. Zij beantwoorden uw woonvragen met liefde! Ga samen op zoek naar uw persoonlijke stijl en smaak. U kunt daten in een van onze winkels in Alphen aan den Rijn, Heerlen, Maastricht, Sittard of Venlo. In alle winkels zijn verder leuke stijlhoekjes ingericht om in andere sferen te komen.

  Geef een hartje aan de woonstijl waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zo kunnen onze deskundige adviseurs zich goed voorbereiden op jullie designdate. Natuurlijk kunt u tijdens uw 1-op-1 date genieten van een lekker kopje koffie en stukje Limburgse vlaai. Alles geheel volgens de richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid. En alles natuurlijk met liefde en aandacht.

  Samen verder
  Vond u uw designdate leuk? Dan kunnen jullie samen een stapje verder gaan, denk aan een plattegrond met ideale indeling, een kleur- en meubelplan of een 3D impressie. Alles voor het interieur van uw dromen. 

  Heeft u ook interieurkriebels gekregen?
  Plan dan hier uw designdate.

  Designdates 1

  Designdates 2

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn