Meer afbeeldingen

Extremis Kosmos Shade parasol

Over Extremis Kosmos Shade parasol

De Extremis Kosmos parasol heeft een innovatief ontwerp en opent zich horizontaal, als een waaier

  • Moderne vormgeving
  • Zeer windbestendig
  • Optioneel met LED-verlichting
  • Verkrijgbaar in een ronde en vierkante variant

Lees meer

Geïnteresseerd in dit tuinmeubel?
Vraag nu een offerte aan en ontvang een mooi aanbod*!
* Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen

Leverbaar op bestelling

   

Vanaf 4.786,-

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Extremis Kosmos Shade parasol € 4786De afgebeelde uitvoering kan afwijken van de vanaf prijs.

Onze voordelen?

Zeker van uw aankoop

CBW-erkende winkel

Bel ons op +31 77-358 06 68

Mogelijkheid tot 7 jaar service & garantie op uw zitmeubel


Extremis Kosmos Shade parasol

Designer Dirk Wynants

De Extremis Kosmos parasol is een ingenieus ontwerp van Dirk Wynants. Hij pakte het design van de parasol compleet anders aan. Het doek van de Kosmos opent zich namelijk horizontaal, zoals een waaier. Hierdoor is de parasol gemakkelijk te openen en te sluiten én zeer windbestendig. De Kosmos is bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort en sluit automatisch wanneer de wind te sterk wordt. Door het bijzondere ontwerp zijn er geen technische onderdelen zichtbaar. De parasol blijft open door twee verborgen magneten. Bij hevige wind lossen deze vanzelf waardoor de parasol dichtvalt. Een leren riem zorgt ervoor dat de parasol in open toestand net voldoende helling biedt om regenwater te laten wegvloeien. Daarnaast hangt het doek laag genoeg om veel schaduw te bieden. De parasol Kosmos combineert perfect met de Extremis Kosmos loungebank. Optioneel met LED-lamp in het midden van het scherm om tot in de late uurtjes te genieten in uw tuin.

De parasol Kosmos zelf samenstellen

De parasol is verkrijgbaar in een ronde en een vierkante variant en in diverse kleuren. Optioneel leverbaar met LED-verlichting met dim functie. Het is ook mogelijk om een betonnen sokkel bij te bestellen. Kortom, u kunt de Kosmos parasol geheel naar wens samenstellen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen
De ronde parasol heeft een diameter van 325 cm en een hoogte van 200 cm. Het is mogelijk om de parasol met 15 cm te verhogen voor een ruimtelijker beeld. De vierkante parasol heeft een breedte en diepte van 325 cm en een hoogte van 200 cm. Optioneel ook 15 cm te verhogen.

Eigenschappen

Artikelnaam Extremis Kosmos Shade parasol
Artikelnummer 288995

FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn