Label Seat24 fauteuil

De Label Seat24 fauteuil is een prachtig nieuw ontwerp van Label en verkrijgbaar in een nieuwe ecologische leersoort

  • Draai-kantelfauteuil met een heerlijk comfort
  • Diepe kuipzitting en hoge, smalle rug
  • Voorzien van verstelbare hoofdsteun en los hoofdkussen
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 2.370,00
Vanaf € 2.370,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Seat24 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Seat24 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Gerard van den Berg

De Label Seat24 is een draai-kantelfauteuil met een organische vorm en royale armleuningen. De vorm van de fauteuil is gebaseerd op een vliegtuigstoel. De ontwerper Gerard van den Berg kwam op het ontwerp tijdens een vlucht en schetste de fauteuil op een servetje. Hij liet zich inspireren door een stoel met een diepe kuipzitting en een hoge, smalle rugleuning. De vorm van de armen zijn gebaseerd op vliegtuigvleugels en de zitting en de rug op de vliegtuigstoel. De Seat24 is verder voorzien van een verstelbare hoofdsteun en een los hoofdkussen voor extra comfort. Daarnaast beschikt de fauteuil over een neig-mechanisme waardoor de zitting eenvoudig gekanteld kan worden. De Seat24 serie bevat ook een bijpassende poef om uw zitplek compleet te maken.

De fauteuil Seat24 zelf samenstellen

Voor de fauteuil heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. De fauteuil is ook leverbaar in het nieuwe ecologische leer Garveri. Bijzonder aan dit leer is dat het leer na verloop van tijd mooier en dieper van kleur wordt. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Seat24 fauteuil samen te stellen.

Artikelnummer291717
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^