Leolux Cream fauteuil

De Leolux Cream is een stijlvolle fauteuil

  • Comfortabele fauteuil
  • Kuip gemaakt van noten of eikenhout
  • Zitting uitvoerbaar in leder en stof

€ 2.795,00
Vanaf € 2.795,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Cream fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Cream fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Leolux Cream is een comfortabele en prachtige fauteuil. De gebogen houten kuip in noten of eikenhout is te bekleden met stof of leer. Het hoofdkussen van de fauteuil is verstelbaar voor extra comfort. De fauteuil is verkrijgbaar als basic en plus versie. De plus versie komt met een neigmechanisme, zodat u kunt genieten van ergonomisch comfort.

U kunt ook aan deze stoel uw eigen draai geven, de stoel is namelijk verkrijgbaar met een aluminium draaivoet. De fauteuil is ook verkrijgbaar met een bijpassende poef.

Artikelnummer323623
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^