MDF Italia Neil fauteuil

Deze prachtige fauteuil straalt lichtheid en elegantie uit; de Neil van MDF Italia!

  • Met een vierster-onderstel
  • Kies voor een hoge of lage rug, met of zonder armleuningen
  • Te leveren in diverse stof- en leersoorten
  • Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

€ 2.241,00
Vanaf € 2.241,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Neil fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Neil fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Jean Marie Massaud

De lichte Neil fauteuil van MDF Italia

De Neil fauteuil spreekt en duidelijke taal, heeft een aangenaam comfort en is voorzien van een elegante techniek die verrassend goed past bij de verfijnde, natuurlijke afwerkingen. Nu geïntroduceerd met een viersterren onderstel, met een hoge of lage rug en met of zonder armleuningen. Te bekleden in diverse stof- en leersoorten. De collectie biedt ruimte voor verdere toekomstige opties en verschillende situaties en toepassingen.

Heeft u reeds een favoriet vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen!

Artikelnummer315518
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^