B&B Italia Piccola Papilio fauteuil

Geniet van ultiem comfort en een fraaie uitstraling met de Piccola Papilio fauteuil van B&B Italia!

  • Ideaal als aanvulling op uw zithoek voor extra karakter
  • Door de ergonomische vorm een perfect comfort
  • verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten van B&B Italia
  • Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op

€ 2.435,00
Vanaf € 2.435,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Piccola Papilio fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Piccola Papilio fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een comfortabele fauteuil met een retro design. De ontwerper heeft bij het maken van deze collectie zich laten inspireren door de vlinder. De naam verklapt het eigenlijk al; 'Papilio' dat Latijn is voor vlinder. Maak kennis met de Piccola Papilio fauteuil van B&B Italia.

De veelzijdigheid van de Piccola Papilio fauteuil

De ontwerper Naoto Fukasawa heeft met de Papilio collectie van B&B Italia een mooie serie zitmeubelen gecreëerd, geinspireerd op de vlinder. Bij deze fauteuil is dat terug te zien in de onder andere de vorm van de rugleuning, die bovenaan breder is waardoor deze lijkt op openslaande vleugels. Een fraai design met een zachte, ronde afwerking waardoor u op diverse manieren kunt genieten van het comfort.

Bijzonder aan de B&B Italia Piccola Papilio fauteuil is het polyurethane schuim waaruit deze is vervaardigd, waardoor het comfort en de kwaliteit erg hoog zijn. De kleine fauteuil heeft een voet die 360 graden kan draaien. Een prachtige aanvulling op uw zithoek.

Afmetingen in cm (breedte x lengte x hoogte): 69 x 76 x 80,5 (zithoogte: 36 cm)

De complete collectie

De collectie bestaat uit een 'familie' fauteuils, banken, voetenbanken, eetstoelen en bedden en bestaan onder de volgende namen: Papilio, Grande Papilio, Love Papilio, Piccola Papilio, Mini Papilio en Papilio Shell. De collectie is verkrijgbaar in vele verschillende stof- en leersoorten van B&B Italia.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijs voor de fauteuil in de door u gewenste uitvoering, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Artikelnummer273073
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^