Artifort Swamp relaxfauteuil

De Swamp is een vrolijke fauteuil om heerlijk in te relaxen!

  • Speelse vormgeving
  • Hoog zitcomfort
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 1.629,00
Vanaf € 1.629,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Swamp relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Swamp relaxfauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Artifort Swamp fauteuil heeft een speels design waar u heerlijk in weg kunt zakken. De Swamp heeft een rug en zitting die in de diepte lijken te verdwijnen. De uitnodigende stoel is gemaakt voor een ultiem relaxmoment. Dankzij de mogelijkheden in stoffering kan de Swamp stoel outdoor-bestendig worden gemaakt. De Swamp is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen; Swamp R (1-zits fauteuil), Swamp XL (loveseat fauteuil) en de poefjes Swamp P en Swamp P XL. De poefjes kunnen ook dienen als voetenbankje of als extra zitplaats.De Swamp kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren, waardoor u de stoel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De binnen- en buitenzijde zijn in verschillende stoffen mogelijk. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.Afmetingen (breedte x diepte)Swamp R fauteuil: 86 cmSwamp XL loveseat: 124 cmSwamp P poef: 63 x 57 cmSwamp P XL poef: 92 x 64 cm

Artikelnummer288685
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^