De Toekomst Twice fauteuil

De Toekomst Twice is een klassieke fauteuil heeft een optimaal zitcomfort

  • Fauteuil met een heerlijk comfort
  • Elektrisch verstelbaar d.m.v. 3 motoren
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 2.636,00
Vanaf € 2.636,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de De Toekomst Twice fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Toekomst Twice fauteuil heeft een tijdloze vormgeving en een superieur zitcomfort. De fauteuil nodigt uit om heerlijk in te relaxen. De Twice fauteuil is standaard voorzien van drie motoren voor een elektrische bediening; één voor de rugleuning, één voor de voetensteun en één om de zitting en voetensteun in de "hart-balans"-stand te plaatsen. De "hard-balans"-stand houdt in dat uw voeten en uw hart in een denkbeeldig horizontale lijn liggen. Dit is een heerlijk rustgevende ligpositie. De rugleuning en voetenklep kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend. Daarnaast beschikt de Twice fauteuil over een topswing in de rugleuning. Hierbij kan het bovenste gedeelte van de rugleuning van achter naar voren worden gekanteld waardoor uw hoofd aangenaam ondersteund wordt. De fauteuil past door zijn stijlvolle vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Twice zelf samenstellen

De fauteuil is leverbaar met diverse zithoogtes en zitdieptes om zo de fauteuil goed af te stemmen op uw lichaamsafmetingen. Voor de bekleding heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen een schijf en een stervoet, en uit verschillende materialen en kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Twice fauteuil samen te stellen.

Artikelnummer291330
De Toekomst

De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is dé specialist op het gebied van relaxfauteuils. Dit familiebedrijf is opgericht in 1955 en tot op de dag van vandaag vinden alle productontwikkelingen plaats binnen het eigen bedrijf. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk.

^