FSM Aik relaxfauteuil

De FSM Aik is een moderne fauteuil met een optimaal zitcomfort

  • Fauteuil met een heerlijk comfort
  • Verstelbaar in diverse standen
  • Extra lange voetensteun
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 7.610,00
Vanaf € 7.610,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de FSM Aik relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
FSM Aik relaxfauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Georg Appeltshauser

De FSM Aik fauteuil heeft een moderne vormgeving en een superieur zitcomfort. De fauteuil nodigt uit om heerlijk in te relaxen. De fauteuil is verstelbaar in diverse standen. De stoel is voorzien van een ergonomische rugsteun en een extra lange voetenklep. De voetensteun verdwijnt heel mooi onder de fauteuil. De fauteuil past door zijn stijlvolle vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Aik zelf samenstellen

Voor de fauteuil heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Aik fauteuil samen te stellen.

Afmeting: (breedte x hoogte x breedte)
76 x 114 x 91 cm

Artikelnummer291363
FSM

FSM

FSM - Frank Sitzmöbel - maakt gestoffeerde meubelen waar je decennia lang van kunt genieten. Op de locatie van haar moederbedrijf de Sede in Zwitserland, vindt de ontwikkeling en productie van de FSM meubelen plaats. Deze hoogwaardige fabricage is over de grenzen bekend en is een extra garantie voor kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^