Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil

De Gealux 7004 fauteuil is het ultieme ontspannen!

  • Hoog zitcomfort
  • Tijdloos design
  • Voorzien van een 3-motorisch systeem
  • Ingebouwde hart-balans functie

€ 2.700,00
Vanaf € 2.700,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil heeft een perfect zitcomfort. De relaxfauteuil is elektrisch verstelbaar en beschikt over een 3-motorig relaxmechanisme met bedieningstoetsen. De elektromotoren worden met een kabel of een accu gevoed. De Twinz 7004 is standaard voorzien van een voetklep. Het mechanisme hiervan wordt bediend doormiddel van het bedieningspaneel. De fauteuil heeft een ingebouwde hart-balansfucntie waardoor een ideale relaxstand wordt gecreëerd.

De Twinz 7004 is ook eventueel uitvoerbaar met een Sta-Op systeem. Ook is hij voorzien van een stervoet of een ronde poot en is verkrijgbaar in verschillende leren bekledingen. De relaxfauteuil heeft een tijdloos design en past hierdoor in vrijwel ieder interieur.

Artikelnummer323902
Gealux

Gealux

Gealux is een Nederlands merk dat relaxfauteuils produceert. De productie van de meubelen wordt met de grootste zorg in de fabriek in Culemborg uitgevoerd. In de fabriek werkt dan ook een team van vooruitstrevende designers, waaronder internationaal toonaangevende ontwerpers zoals Frans Schrofer, Gijs Papavoine en Hugo de Ruiter.

^