Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil

De Gealux 7004 fauteuil is het ultieme ontspannen!

  • Hoog zitcomfort
  • Tijdloos design
  • Voorzien van een 3-motorisch systeem
  • Ingebouwde hart-balans functie

€ 2.700,00
Vanaf € 2.700,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Gealux Twinz 7004 relaxfauteuil heeft een perfect zitcomfort. De relaxfauteuil is elektrisch verstelbaar en beschikt over een 3-motorig relaxmechanisme met bedieningstoetsen. De elektromotoren worden met een kabel of een accu gevoed. De Twinz 7004 is standaard voorzien van een voetklep. Het mechanisme hiervan wordt bediend doormiddel van het bedieningspaneel. De fauteuil heeft een ingebouwde hart-balansfucntie waardoor een ideale relaxstand wordt gecreëerd.

De Twinz 7004 is ook eventueel uitvoerbaar met een Sta-Op systeem. Ook is hij voorzien van een stervoet of een ronde poot en is verkrijgbaar in verschillende leren bekledingen. De relaxfauteuil heeft een tijdloos design en past hierdoor in vrijwel ieder interieur.

Artikelnummer323902
Gealux

Gealux

Gealux is een Nederlands merk dat relaxfauteuils produceert. De productie van de meubelen wordt met de grootste zorg in de fabriek in Culemborg uitgevoerd. In de fabriek werkt dan ook een team van vooruitstrevende designers, waaronder internationaal toonaangevende ontwerpers zoals Frans Schrofer, Gijs Papavoine en Hugo de Ruiter.

^