Artifort Beso Lounge fauteuil

De Beso Lounge is compacte en comfortabele lounge fauteuil, en tevens ook geschikt voor de smallere ruimtes!

  • Een comfortabel en tijdloos ontwerp!
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Toepasbaar in elke leefruimte

€ 0,00
Vanaf € 1.342,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Beso Lounge fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Beso Lounge is stevige, goed zittende fauteuil met gestroomlijnde vormen. Het ontwerp kent zeer veel mogelijkheden in stofkeuzes en onderstellen, het ruime aanbod maakt het mogelijk de fauteuil in elk interieur toe te passem. De Tradiotionele vorm van de zitschaal zorgt voor een prettig gebruiksgemak. De fauteuil leent zich tevens goed voor kleinere ruimtes.

Artikelnummer324850
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^