Artifort F154 F156 fauteuil

De Artifort F154-F156 is een luxueuze stoel met een heerlijk zitcomfort!

  • Luxueuze fauteuil
  • Optimaal zitcomfort
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 2.201,00
Vanaf € 2.201,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort F154 F156 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Geoffrey D. Harcourt RDI

De luxueuze stoelen F154 en F156 zijn ontworpen door Geoffrey D. Harcourt RDI in 1985. Zijn filosofie is dat de stoel zich naar de mens moet richten en niet andersom. De F154-F156 fauteuil is prachtig vormgegeven en heeft een optimaal comfort. De stoel is niet alleen op zijn plek in de woonkamer, maar ook aan het bureau op uw kantoor. Deze stoelen zijn vergelijkbaar met de F141 en F142 stoelen, die tevens net zo comfortabel zijn en voorzien van een tijdloze vormgeving.

De F154-F156 fauteuil zelf samenstellen

De F154-F156 kunt u bekleden met verschillende stoffen of leersoorten, waardoor u de stoel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Er zijn eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met een onderstel als vijfpoot in chroom of met een schijfvoet. Deze uitvoeringen hebben beide armleuningen en zijn draaibaar. Informeer bij ons voor de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
82 x 68 x 93 cm

Artikelnummer288146
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^