Artifort F506 fauteuil

De Artifort F506 is een echte design klassieker uit 1985

  • Draaibare stalen schijfvoet wordt afgewerkt in poedercoat
  • Keuze uit een breed scala aan kwaliteitsstoffen en leder in vele kleuren
  • Horizontale gestoffeerde banen

€ 2.396,00
Vanaf € 2.396,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort F506 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort F506 fauteuil

Artifort Artifort Eternal elegance | 10% korting

In een wereld waar trends komen en gaan, is er iets magisch aan ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Om het belang van tijdloos ontwerp te onderstrepen profiteer je tijdens deze actie van 10% korting op alle Geoffrey D. Harcourt fauteuils.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De F506 fauteuil is een mix van mooie rondingen en strakke lijnen die zorgen voor een comfortabele en moderne zitervaring. Gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, straalt deze draaifauteuil klasse uit en geeft elke ruimte een stijlvolle touch. Artifort heeft besloten om de F506 opnieuw te produceren in 2024, met een kleine verandering aan het stalen onderstel. Dit ontwerp van Geoffrey D. Harcourt RDI uit de jaren '60, '70 en '80 blijft tijdloos en inspirerend, en staat bekend om zijn comfort en stijl. De F506 fauteuil biedt een comfortabele draaifunctie voor gemakkelijke beweging. Kies uit een breed scala aan kwaliteitsstoffen en leder in verschillende kleuren. De draaibare stalen schijfvoet is afgewerkt met poedercoat (fijne textuur).

Afmetingen:

B67 x H76 x ZH43 cm

Artikelnummer342006
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^