Artifort Libel fauteuil

De Artifort Libel is een speelse en sierlijke designstoel

  • Speelse belijning
  • Heerlijk zitcomfort
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 1.479,00
Vanaf € 1.479,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Libel fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Libel fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Artifort Libel fauteuil is een sierlijke designstoel uit de Artifort collectie. De stoel kenmerkt zich door de speelse belijning. Met scharnieren kunnen binnen- en buitenbochten in de rij worden gemaakt. De Libel heeft een vierpoots onderstel van chroom.

De fauteuil Libel zelf samenstellen

De Libel kunt u bekleden met verschillende stoffen of leersoorten in diverse kleuren. Door de diverse mogelijkheden kunt u de Artifort Libel geheel naar uw eigen stijl samenstellen en zo creëert u een unieke fauteuil. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)

Libel zonder arm/tafeltje: 76 x 69 x 73 cm
Libel met arm/tafeltje: 91 x 69 x 73 cm

Artikelnummer288572
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^