Artifort Soft Facet fauteuil

De Soft Facet fauteuil van Artifort is de fauteuil om heerlijk in weg te dromen

  • Verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten
  • Voorzien van perfect zitcomfort
  • De gestikte facetten geven het geheel een luxe uitstraling
  • Vraag vrijblijvend een mooie offerte aan!

€ 2.637,00
Vanaf € 2.637,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Soft Facet fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Soft Facet fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Artifort Soft Facet fauteuil is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die rijk is aan details. De stoel heeft een zachte en open vorm en het comfort is om in weg te dromen. De Soft Facet met geometrisch gestikte facetten nodigt uit om in plaats te nemen. Een gevoel van eenheid wordt benadrukt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat. Hierdoor ondersteunt de fauteuil het lichaam, nek en hoofd prettig.

De Soft Facet fauteuil van Artifort

Het minimalistische design van de soft Facet komt tot zijn recht in uiteenlopende interieurs. U heeft de keuze uit diverse bekledingen en een onderstel in een poedercoatkleur naar wens.

De afmetingen: B89 x D89 x H94 cm.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze fauteuil of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met onze adviseurs.

Artikelnummer320457
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^