B&B Italia Pablo fauteuil

De Pablo fauteuil is onderdeel van de 2019-collectie van B&B Italia. Een prachtig designstuk voor in uw interieur!

  • Een ontwerp van Vincent Van Duysen
  • Verkrijgbaar met houten frame in walnoot en eiken
  • Voorzien van een dikke leerlaag in diverse kleuren
  • Neem contact met ons op voor meer informatie

€ 4.562,00
Vanaf € 4.562,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Pablo fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Vincent Van Duysen

De 2019-collectie van B&B Italia introduceert de Pablo, een heel nieuwe fauteuil van Vincent Van Duysen. De fauteuil is het beste te omschrijven als comfortabel en stevig. Samen vormen deze twee eigenschappen geven het design alles wat u zoekt in een fauteuil. De Pablo is voorzien van een dubbele dikke leerlaag met lichte zitvulling die nauwelijks zichtbaar is maar wel voor comfort zorgt.

De eigenschappen van de B&B Italia Pablo

De Pablo is een innovatief ontmoetingspunt tussen een kleine fauteuil en chaise longue. Het houten frame van de stoel is verkrijgbaar in: Canaletto walnoot of licht, grijs, gerookt of zwart eiken. Het dikke leer, verkrijgbaar in diverse kleuren, dat als een hangbrug of een vliegend tapijt een verbinding vormt, geeft de Pablo een zacht en elegant uiterlijk dat tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.

Neem voor meer informatie of een mooie offerte voor uw favoriet vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer313340
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^