Carl Hansen CH22 fauteuil

Eenvoudig design en ultiem comfort; dit is de Carl Hansen CH22 fauteuil

  • fauteuil vervaardigd uit massief hout en fineer
  • Geweven zitting en decoratieve scharnierpunten
  • Een blikvanger in ieder interieur
  • Geheel naar wens samen te stellen

€ 2.948,00
Vanaf € 2.948,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH22 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Carl Hansen CH22 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Hans J. Wegner, 1950

De unieke CH22 is de eerste fauteuil die Hans j. Wegner ontwierp voor Carl Hansen. Wegner legt de focus op subliem vakmanschap, zoals te zien is in de geweven zitting en de bijzonder decoratieve scharnierpunten. De CH22 kenmerkt zich door een ultiem zitcomfort en een eenvoudig design. De lage fauteuil is vervaardigd uit massief hout en de organisch gevormde rugleuning van fineer.

De fauteuil CH22 Shell zelf samenstellen
De fauteuil is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit eikenhout en walnotenhout. Vervolgens kunt u de houtsoorten afwerken met diverse lakken. Een combinatie van de twee houtsoorten is ook mogelijk. De rugleuning is van fineer en de zitting is van geweven papierkoord, waarbij u kunt kiezen uit de kleuren naturel en zwart. Hierdoor stemt u de fauteuil gemakkelijk af op de rest van uw interieur. Optioneel verkrijgbaar met een zitkussen voor extra comfort.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
72,6 x 69,5 x 61,5 cm

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Carl Hansen CH22 fauteuil samen te stellen.

Artikelnummer301377
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^