Carl Hansen CH25 fauteuil

Prachtige CH25 fauteuil van Carl Hansen & Son

  • In verschillende afwerkingen verkrijgbaar
  • Mooie fauteuil in een scandinavisch, bohemian of modern interieur
  • Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave

€ 3.625,00
Vanaf € 3.625,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH25 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Carl Hansen CH25 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Hans J. Wegner

De CH25 is een van de eerste vier stoelen die Hans J. Wegner exclusief voor Carl Hansen & Søn ontwierp bij het begin van de samenwerking die in 1949 begon. De stoel, destijds als revolutionair beschouwd, werd in 1950 in productie genomen.
Het kost een ervaren vakman 10 uur en ongeveer 400 meter aan papercord om deze stoel met de hand te voltooien, met behulp van een specifieke techniek die lijkt op weven. Het resultaat van dit veeleisende proces is een buitengewone stoel die vanuit alle hoeken fascineert.

De stoel is verkrijgbaar in eiken en walnoot in verschillende afwerkingen.

Afmetingen:

Breedte: 71 cm
Diepte: 73 cm
Zithoogte: 35 cm
Totale hoogte: 73 cm

Artikelnummer314702
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^