Carl Hansen Colonial fauteuil

De Colonial fauteuil met elegante armleuningen is een echte designklassieker!

€ 2.438,00
Vanaf € 2.438,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen Colonial fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Ole Wanscher, 1949

De Carl Hansen Colonial fauteuil, ook wel 0W149 genoemd, is ontworpen door Ole Wanscher in 1949. Wanscher liet zich voor de fauteuil inspireren door de Engelse meubeldesign uit de 18e eeuw, die de stijl van de koloniën vertoonde. De naam 'Colonial' verwijst dan ook naar zijn fascinatie voor de koloniën. De fauteuil is voorzien van bijzondere schuin oplopende armleuningen die vervolgens steil naar beneden gaan. De elegante fauteuil is stevig genoeg om jarenlang mee te gaan. Kortom, de Colonial fauteuil is een uniek designstuk uit de Carl Hansen collectie die tijdloos blijft.

De fauteuil Colonial zelf samenstellen

De Colonial kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het frame heeft u de keuze uit twee houtsoorten: eikenhout en notenhout. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen. Voor extra comfort kunt u de bijpassende voetenbank bestellen.Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Colonial fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
65 x 68 x 85 cm

Artikelnummer291008
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

Ole Wanscher

Ole Wanscher

Ole Wanscher is een van de belangrijkste vormgevers van modern Deens design zoals we het vandaag de dag kennen. Hij creëerde zijn bekendste ontwerpen voornamelijk in het naoorlogse tijdperk toen de filosofie "design voor iedereen" opkwam. Zijn klassieke en eigentijdse ontwerpen zijn nog steeds erg populair over de hele wereld.

^