de Sede DS-149 fauteuil

Een prachtige lederen sculptuur vormt zich door de elegante plooien die zich over het hele oppervlak uitstrekken: de Sede DS-149 fauteuil!

  • Ontworpen door Miriam Amelung
  • Eenvoudige en natuurlijke vormen
  • Zacht en comfortabel
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen

Nu uit voorraad leverbaar in cigarrobruin met bijpassende voetenbank!

€ 0,00
Vanaf € 4.260,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-149 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De DS-149 fauteuil van de Sede is een meesterwerk van Zwitserse vakmanschap en tijdloze elegantie. De fauteuil heeft prachtige organische vormen en is uiterst comfortabel.

De fauteuil is versierd met elegante plooien die zich over het volledige oppervlak uistrekken, waardoor deze de uitstraling krijgt van een zachte plaid. Verkrijgbaar in diverse hoogwaardige leersoorten en kleuren, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur.

Vraag vrijblijvend een offerte of neem contact op met een van onze specialisten!

Afmetingen:

Hoogte: 102

Zithoogte: 31

Zitvlak: 56x56

Breedte voet: 92

Breedte fauteuil: 102

Artikelnummer337989
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^