de Sede DS-159 fauteuil

Een meubelstuk van vakmanschap: De DS-159 van de Sede!

  • Prachtig in combinatie met de DS-159 hocker
  • Maakt uw woonkamer compleet
  • Verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren

€ 4.205,00
Vanaf € 4.205,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-159 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

de Sede DS-159 fauteuil

Wie in deze fauteuil gaat zitten word meteen verliefd op zijn uiterst hoge comfort en elegante uitstraling. De DS-159 fauteuil is één van de prachtstukken uit de DS-159 collectie. Een onmisbare collectie in iedere woonkamer, als je het ons vraagt!

Echt Zwitsers vakmanschap met zijn rechte en eenvoudige ontwerp.

Deze fauteuil is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren evenals de 2-zitsbank, hoekbank en hocker uit dezelfde serie.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Artikelnummer330942
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^