de Sede DS-48 fauteuil

Ultiem relaxen met de DS-48 fauteuil van De Sede!

  • Uniek design van hoge kwaliteit
  • Prachtig te combineren met de DS-48 hocker
  • Ook verkrijgbaar als 2-zitsbank, hoekbank of chaise longue

€ 4.220,00
Vanaf € 4.220,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-48 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-48 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De DS-48 van de Sede, ontworpen door Gordon Gauillaumier!

Een tijdloos design, simpelweg briljant. De DS-48 serie bestaat uit een bank, fauteuil, chaise longue of hocker. In diverse leersoorten en prachtige kleuren te verkrijgen. Combineer de DS-48 serie om iedere woonruimte om te toveren tot de meest comfortabele zithoek. Een unieke eyecatcher met zijn stijlvolle details.

Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Artikelnummer330898
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^