Flexform A.B.C.D. fauteuil

De A.B.C.D. fauteuil van Flexform is gemakkelijk te verstellen voor het gewenste comfort!

  • Prachtig design door Antonio Citterio
  • Verkrijgbaar met handige hoofdsteun met zachte vulling
  • Combineer met zijn gelijknamige poef voor ultiem zitplezier

€ 3.675,00
Vanaf € 3.675,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform A.B.C.D. fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform A.B.C.D. fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Antonio Citterio

De A.B.C.D. is een mooie en comfortabele fauteuil. Voorzien van afneembare bekleding, hierdoor is de fauteuil makkelijk schoon te houden. Keuze uit diverse stoffen en leersoorten en zelfs het onderstel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat deze volledig naar uw woonkamer kan worden aangepast. Voor extra comfort is het mogelijk om een hoofdsteun als elegante accessoire toe te voegen, deze hoofdsteun is gevuld met zachte ganzendons en een metalen contragewicht. De metalen structuur van de fauteuil is verkrijgbaar in satijn, chroom, gepolijst, zwart chroom of champagne afwerking. Voor ultiem zitcomfort bestel je deze fauteuil in combinatie met de gelijknamige poef!

De A.B.C.D. fauteuil kreeg een eervolle vermelding van de internationale jury van de 25e ADI (Industrial Design Assn.)

Meer details over deze fauteuil vind je het bijgevoegde PDF bestand.

Artikelnummer273835
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^