Flexform Alison fauteuil

Een prachtig ontwerp van Carlo Colombo: De Alison fauteuil!

  • Gebaseerd op de Scandinavische designtraditie
  • Gemaakt van massief hout
  • Verkijgbaar in negen kleuren
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 0,00
Vanaf € 5.151,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Alison fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Alison fauteuil van Flexform, ontworpen door Carlo Colombo.

Deze prachtige fauteuil haalt zijn inspiratie uit de Scandinavische designtraditie, maar in een geheel nieuw jasje. Gemaakt van massief hout en de royale zitting is volledig opgevuld. Eindeloze combinaties zijn mogelijk bij deze fauteuil, met keuze uit walnoot of massief essenhout - gebeitst in diverse tinten - met de rugleuning in zadelhuid, verkrijgbaar in negen kleuren en ook de zitting kan in diverse stoffen en leersoorten worden gestoffeerd. De Alison fauteuil is uitermate thuis in iedere woonruimte.

Artikelnummer298572
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Carlo Colombo

Carlo Colombo

Carlo Colombo is een Italiaanse architect, ontwerper en meer. Hij heeft samengewerkt met diverse iconische Italiaanse design merken. Naast ontwerpen, houdt Carlo zich ook bezig met het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en marketing, is hij curator van tentoonstellingen en is hij creatief directeur van diverse merken.

^