Flexform Doralice fauteuil

De Doralice fauteuil van Flexform: Een prachtig minimalistisch design!

  • Discrete proporties en retrolijnen
  • Een eigentijdse flair
  • Opgevuld met polyurethaanschuim
  • Bekleed met een zacht en lichtgewicht hoes die makkelijk verwijderd kan worden

€ 2.019,00
Vanaf € 2.019,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Doralice fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Doralice fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Antonio Citterio en Paolo Nava

Dit is de Flexform Doralice fauteuil. Deze fauteuil is leverbaar in een stoffen hoes of vaste lederen bekleding. Ruime keuze in zowel stof als ledergroepen. Deze fauteuil is ontworpen door Antonio Citterio en Poala Nava in 1980.

B75 x D73 x H80cm en zithoogte is 40 cm.Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Artikelnummer273946
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio & Paolo Nava

Antonio Citterio & Paolo Nava

In 1972 richtten Antonio Citterio en Paolo Nava de Citerrio-Nava studio op. Samen ontwierpen ze enkele van de meest iconische meubels binnen het Italiaans design. Enkele voorbeelden zijn de klassieke Diesis collectie voor B&B Italia en de Magister en Doralice collectie voor het Italiaanse designmerk Flexform.

^