Gelderland 10020 Unfold fauteuil

De 10020 Unfold fauteuil de blikvanger in uw interieur

  • Afneembare hoes zorgt voor een slank uiterlijk en aangenaam comfort
  • Alle onderdelen zijn herbruikbaar of recyclebaar
  • De fauteuil wordt volledig op Nederlandse bodem geproduceerd
  • Unieke stripstoffering maakt het mogelijk om de fauteuil opnieuw te stofferen

€ 0,00
Vanaf € 2.195,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gelderland 10020 Unfold fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Gelderland 10020 Unfold fauteuil

De 10020 Unfold fauteuil, ontwikkeld door Gelderland in samenwerking met Stefan Scholten, markeert een belangrijke stap in de verduurzaming van meubelproductie. Het gebruik van lijmloze productiemethoden, biologisch afbreekbare singels en een afneembare hoes maken de fauteuil uitzonderlijk duurzaam. Geïnspireerd door het vouwen van papier, biedt het ontwerp comfort en ondersteuning, terwijl lokale productie en unieke stripstoffering zorgen voor langdurige kwaliteit.

Artikelnummer341663
Gelderland

Gelderland

Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met een bank van Gelderland in huis, ontworpen door grote namen als Henk Vos, Jan des Bouvrie en vele andere Nederlandse designers. De Gelderland meubels kenmerken zich door moderne ontwerpen met hoekige vormen. De principes waar Gelderland voor staat zijn duurzaamheid en zitcomfort.

^