Jori JR-3280 Vinci fauteuil

De perfecte stoel in iedere situatie; dit is de Vinci JR-3280 van Jori!

  • Jori Classics actie - ontvang nu 15% korting op de Vinci fauteuil!

€ 2.158,00
Vanaf € 2.158,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Jori JR-3280 Vinci fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Jori JR-3280 Vinci fauteuil

JORI-Classics | Voordelig geprijsd

JORI zet zijn tijdloze Classics in het zonnetje. Bij aankoop van een van onderstaande JORI-Classics ontvang je een mooie korting.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

De Vinci JR-3280 fauteuil is een echt tijdloos design die u in verschillende ruimtes kunt plaatsen. Denk aan de woonkamer, eetkamer of misschien wel op kantoor! De stoelen hebben een universele uitstraling wat hem zo multifunctioneel maakt. Verkrijgbaar in 3 verschillende rughoogtes. Kies uit een stoffen, lederen of microvezel bekleding. De keuzes voor de sierpoort is als volgt: beuk zwart, beuk alu, beuk onbewerkt of zwenkwielen vooraan/glijpootjes achteraan.
Artikelnummer277882
JORI

JORI

JORI is in 1963 opgericht met een duidelijke missie; Het perfecte zitcomfort bieden. JORI heeft duurzaamheid altijd hoog in het vaandel gehad staan en tot op de dag van vandaag wordt dit nageleefd. In de afgelopen vijf decennia is JORI uitgegroeid tot een internationaal merk met tijdloos zitcomfort, trouw zwerend aan vakmanschap.

Christophe Giraud

Christophe Giraud

Christophe Giraud is een Franse ontwerper en architect en maakt al jaren deel uit van het designteam van JORI. Hij heeft in deze jaren al veel bekende JORI-ontwerpen mogen maken. Zelf omschrijft hij architectuur als volgt: "Het zoeken naar evenwicht tussen ruimte en materie, tussen vorm en functie."

^