Kristalia Brioni fauteuil

De Kristalia Brioni fauteuil; nu ook voor binnen!

  • Geweldig zacht zitcomfort
  • Uitvoerbaar in stof of leder
  • In twee formaten verkrijgbaar

€ 2.552,00
Vanaf € 2.552,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Brioni fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kristalia Brioni fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Als inspiratie op de gelijknamige archipel in de Adriatische Zee, is de Kristalia Brioni fauteuil een onderdeel van een collectie indoor- en outdoormeubelen bestaande uit poefs, fauteuils en daybeds met een zachte en kleurrijke uitstraling. Oorspronkelijk is de serie ontworpen voor buitenshuis, maar nu is er ook een speciale uitvoering voor binnen! De stoel is daarom niet alleen uitvoerbaar in verschillende prachtige stofsoorten, maar ook in diverse ledersoorten.

De Brioni Fauteuil is verkrijgbaar in small en large en kan eventueel met verhoogde poten van 10 cm geleverd worden. Heeft u liever de Brioni in de tuin staan? Bekijk hier de Kristalia Brioni outdoor fauteuil.

Artikelnummer324699
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

^