Label Ace fauteuil

De Label Ace fauteuil is een bijzonder meubelstuk!

  • Geïnspireerd op de schoppenaas
  • Verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten
  • Geweldig zitcomfort

€ 1.214,00
Vanaf € 1.214,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Ace fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Harry Paul van Ierssel (2019)

De Ace is een fauteuil met een vormgeving die geïnspireerd is op de schoppenaas: de hoogste kaart uit het kaartenspel. De ronde vormen stromen als het ware naar buiten. De vierkante onderkant rond zich af naar boven. De fauteuil heeft een speels uiterlijk en nodigt men uit om in te ontspannen. De vorm is zeer uniek en voegt toe aan de karakteristiek van Label.

Artikelnummer325299
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^