Label Moby Dick fauteuil

De Label Moby Dick is een compacte fauteuil met een ultiem zitcomfort

  • Moderne fauteuil met een simpel en strak design
  • Compact model met een slanke pootconstructie
  • De Moby Dick serie bestaat uit een fauteuil en bank
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 1.851,00
Vanaf € 1.851,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Moby Dick fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Moby Dick fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een comfortabele fauteuil met compacte afmetingen; dat is de Label Moby Dick fauteuil. De rugleuning loopt naadloos over in de brede armleuningen. Hierdoor is de rugleuning wat lager, waar de fauteuil zijn compacte afmetingen dan ook onder andere aan te danken heeft. De Moby Dick kenmerkt zich door een simpel en strak design en een geweldig zitcomfort. Daarnaast is de relaxfauteuil voorzien van een slanke pootconstructie. Kortom, de Label Moby Dick fauteuil geeft u een heerlijke plek om te gaan zitten en echt tot rust te komen.

De Moby Dick-serie bestaat niet alleen uit een fauteuil, maar ook uit een prachtige bank. Hiermee kunt u uw gehele zithoek inrichten met deze serie!

De fauteuil Moby Dick zelf samenstellen


De fauteuil kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. Hierdoor kunt u de bank geheel naar eigen wens samenstellen. De Moby Dick is leverbaar als fauteuil en bank.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Label Moby Dick fauteuil te ontwerpen!

Artikelnummer295764
LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL Vandenberg de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk LABEL Vandenberg kent een mooie en diverse collectie.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^