Label Seat24 Low fauteuil

De Label Seat24 Low heeft een bijzondere vormgeving!

  • Fauteuil met een bijzondere vorm
  • Geweldig zitcomfort
  • Ontworpen door Gerard van den Berg
  • Vele uitvoeringsopties

€ 1.959,00
Vanaf € 1.959,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Seat24 Low fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Seat24 Low fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Gerard van den Berg

De Seat24 Low fauteuil is een lage variant van de originele Seat24 van Label. Ontwerper Gerard van den Berg raakte geïnspireerd tijdens een vlucht naar de Verenigde Staten. In dit vliegtuig hadden de stoelen een diepe kuip met een slanke rugleuning. De vorm van de armleuning is gebaseerd op de vleugels van het vliegtuig. De stoel heeft tevens zijn naam te danken aan zijn stoelnummer in die specifieke vlucht: 24!

De Low-variant is gebaseerd op zijn voorganger, maar heeft een lagere rugleuning. Dit zorgt voor een nieuwe bijzondere vorm die prachtig overloopt in de armleuningen. De fauteuil is eventueel leverbaar met een kruisvormige draaivoet, maar kan ook geleverd worden met een prachtig buisonderstel. De stoel is verkrijgbaar in een breed scala van bekledingopties. Stel hem geheel naar wens samen!

Artikelnummer325337
LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL Vandenberg de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk LABEL Vandenberg kent een mooie en diverse collectie.

^