Montèl Phillipe fauteuil

De prachtige Phillipe fauteuil van Montèl!

  • Geweldig zitcomfort
  • Modern design
  • Standaard uitgevoerd met Stof Wave
  • Ook naar wens samen te stellen

€ 849,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Phillipe fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Phillipe fauteuil van Montèl heeft een prachtig modern design. Het strakke lijnenspel is in combinatie met het hoge onderstel zeer opvallend. De stoel is verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten en kan geheel naar wens bekleed worden. Ook is het mogelijk om extra kussens bij te bestellen voor een ultiem comfort.

Uitvoering:
Bekleding: Stof Wave
Onderstel: Zwart/metaal

Artikelnummer326721
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^