Montis Back Me Up fauteuil

Tijdloos en comfortabel - De Montis Back Me Up fauteuil

  • Elegante fauteuil
  • Nederlands design
  • Verkrijgbaar in twee verschillende varianten
  • Stel de Back Me Up naar wens samen

€ 2.179,00
Vanaf € 2.179,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Back Me Up fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Montis Back Me Up fauteuil heeft een hoog zitcomfort door de hoge rugleuning en de elegante armleuningen die je graag ondersteunen. Arian Brekveld ontwierp in 2016 de eetkamerstoel Back Me Up. Hieruit volgde een jaar later twee fauteuils: Back Me Up Salon en Back Me Up Lounge. De Back Me Up serie bied je een perfecte ondersteuning in het dagelijkse leven. De fauteuil past door zijn klassieke en tijdloze vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Back Me Up zelf samenstellen

De fauteuil is verkrijgbaar in twee varianten: de Back Me Up Salon en de Back Me Up Lounge. Daarnaast is er ook een Back Me Up eetkamerstoel verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren, waardoor u de Back Me Up fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de binnenkant van de fauteuil een andere kleur of stof te geven dan de buitenkant. De fauteuil is leverbaar met een draaivoet van aluminium of vier houten poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer290119
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Arian Brekveld

Arian Brekveld

Arian Brekveld studeerde in 1995 af aan de design academy Eindhoven. Zijn ontwerpen kenmerken zich door heldere en klare lijnen. Het resultaat is een bescheiden vormgeving die mede wordt gedefinieerd door smaakvol en intelligent kleur- en materiaalgebruik. Brekvelds ontwerpen behoren tot de collectie van verschillende musea.

^