Montis Enzo fauteuil

Een compacte maar toch royale fauteuil: de Enzo van Montis!

  • Nederlands design
  • Eigentijdse vormgeving dat in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komt
  • Verkrijgbaar met poten of een draaivoet
  • Stel de Enzo naar wens samen

€ 2.662,00
Vanaf € 2.662,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Enzo fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Enzo fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Montis Enzo is een comfortabele fauteuil met compacte afmetingen. De gestroomlijnde vorm en de zachte, afgeronde binnenkant nodigt uit tot relaxen. De Enzo heeft de mogelijkheid om de hoofdsteun naar voren te kantelen. Bijzonder aan de fauteuil zijn de houten poten die in de rug lijken te verdwijnen. De fauteuil past door zijn ingetogen en tijdloze vormgeving in vrijwel ieder interieur . Geschikt voor zowel de woninginrichting en de projectinrichting.

De fauteuil Enzo zelf samenstellen
Voor de fauteuil heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. De Enzo fauteuil is leverbaar met houten poten of een roestvrij stalen draaivoet. De Montis Enzo serie bevat ook een bijpassende poef om jouw zitplek compleet te maken! Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer290148
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^